PocketCard
    PocketCard 1-4 Böcker
    PocketCard Egen Design
    Utbud av pocketböcker
    Topplistan
    Utgivningsdagar
  Tilläggstjänster
    Printservice
    Egen webbsida
    Förslag på hälsning
    Packning & post
  Onlinetjänster
    Sök ditt paket
    Lös in ditt kort
    Frågor och svar
  Övrigt
    Om PocketCard
    Samarbetspartners
    Hur sker leverans
    Nyheter
 
2010-06-08

Årets sommarpratare


Den 26 juni drar "Sommar i P1" äntligen igång igen. Månpocket är mycket stolta över att få höra 5 av sina författare sommarprata. Det utlovas kärlek, livets smultronställen, kontraster mellan regattor och yachts, en roadmovie genom Dalarna och mycket mera!

7 juli kl.13:00 - Viveca Sten :

"Jag ska berätta om Sandhamn och allt som ön har betytt för mig genom åren. Kontrasterna mellan den traditionsbundna tillvaron i ytterskärgården och det eleganta livet med regattor och påkostade yachts är fascinerande. Jag ska också tala om drivkrafter, onda och goda, och hur motgångar kan komma när man minst anar det. Jag ska spela musik som jag älskar men som mina barn hatar."

Läs mer hos www.sr.se22 juli kl.13:00 - Ulf Danielsson :

"Mitt sommarprogram kommer att handla om hur tillfälligheter och slump styr livet och universum. Jag kommer att berätta om historiens betydelse och om liv och död i det stora och i det lilla. Och med musikens hjälp visa hur man mitt i en kaotisk värld med oviss framtid ändå kan finna en mening."

Läs mer hos www.sr.se


4 augusti kl.13:00 - Birgitta Stenberg:

"Jag kommer att tala om Västkustens vilt framstormande förfall, min egen nya blida framtoning i media som förr lekte bandhundar med mig, patriarkatets framtida, lyckosamma sammanbrott, eja, eja! Och så vill jag tala om kärleken."

Läs mer hos www.sr.se
9 augusti kl.13:00 -Björn af Kleen :

" Mitt sommar är en roadmovie genom Dalarna, det mest mytiska av svenska landskap. Dalkarlar har alltid uppfattat sig som särskilda, kungens bundsförvanter och staten Sveriges grundpelare. Jag, uppvuxen i Hedemora i södra Dalarna, tänker spegla mig i dessa föreställningar."

Läs mer hos www.sr.se


12 augusti kl.13:00 - Ted Harris :

"Mitt program kommer att handla om den inre resan och några av de smultronställen som vi kan uppleva längs vägen. Vi människor kan resa till vackra och intressanta fysiska platser, till Niagarafallen mellan USA och Kanada, till den kinesiska muren, till pyramiderna i Egypten. Men vi kan också resa till vackra platser i vårt inre. Vi kan uppleva fantastiska ögonblick av stillhet, tillit, kreativitet och generositet. Dessa upplevelser - livets smultronställen, den inre resans vackra platser - är viktiga för vårt välmående."

Läs mer hos www.sr.se
se fler nyheter »»


Lös in ditt PocketCard här!
Skriv in kortnumret som finns på ditt PocketCard i fältet nedan.


Osäker? Klicka här
Se vårt utbud av böcker här


PocketCard samarbetar med