PocketCard
    PocketCard 1-4 Böcker
    PocketCard Egen Design
    Utbud av pocketböcker
    Topplistan
    Utgivningsdagar
  Tilläggstjänster
    Printservice
    Egen webbsida
    Förslag på hälsning
    Packning & post
  Onlinetjänster
    Sök ditt paket
    Lös in ditt kort
    Frågor och svar
  Övrigt
    Om PocketCard
    Samarbetspartners
    Hur sker leverans
    Nyheter
 
2012-06-25

Läs en Gotlandsdeckare i sommar!


Sommar och läsning hör ihop precis som sommar och pocket hör ihop. För dig som törstar efter spänning i en idyllisk miljö är en gotlandsdeckare det självklara valet. Här nedan tipsar vi om våra senaste gotlandsdeckare.

Inkräktaren av Håkan Östlundh

Håkan Östlundh bor med sin familj på Söder i Stockholm under vinterhalvåret och på Gotland på somrarna. Med sina böcker om gotlandspolisen Fredrik Broman (Släke, Dykaren, Terror, Blot och Inkräktaren) har han blivit en uppskattad och framgångsrik deckarförfattare, utgiven även i USA och många europeiska länder. Han har tidigare varit verksam som journalist och manusförfattare.

Inkräktaren är den senaste boken i serien om gotlandspolisen Fredrik Broman. Familjefoton med utstuckna ögon. Skrämmande brev utan avsändare. De nyblivna Fåröborna Henrik Kjellander och Malin Andersson står som levande frågetecken inför hoten som drabbat dem och deras barn. Vem vill göra dem illa?



Det fjärde offret av Mari Jungstedt

Månpockets systerförlag Bonnierpocket ger ut Mari Jungstedts gotlandsdeckare om kriminalkommissarie Anders Knutas. Det fjärde offret är Maris nionde kriminalroman och med den befäster hon sin position i den absolut högsta deckartoppen.

En stilla sensommarmorgon begås ett väpnat rån mot en värdetransport utanför Sparbanken i den slumriga idyllen Klintehamn på Gotlands västkust. Rånarna flyr på motorcykel och tar sin tillflykt till ett ödetorp på landsbygden. När polisen så småningom letar sig fram till gömstället hittas en av rånarna mördad och dådet beskrivs i medierna som en ren avrättning.



Alkemins eviga eld av Anna Jansson

Anna Jansson föddes 1958 i Visby där hon också växte upp. År 2000 kom debutromanen Stum sitter guden. Kriminalinspektör Maria Wern har sen dess varit huvudperson i en lång rad kriminalromaner, som alla fått stora framgångar.

Alkemins eviga eld är den tolfte fristående boken om Maria Wern. Med sina Werndeckare får Anna Jansson ständigt flera läsare världen över. Bara i Sverige har de sålt i mer än 1,5 miljoner exemplar och åtta av hennes böcker har hittills filmats med Eva Röse i huvudrollen.









se fler nyheter »»


Lös in ditt PocketCard här!
Skriv in kortnumret som finns på ditt PocketCard i fältet nedan.


Osäker? Klicka här
Se vårt utbud av böcker här


PocketCard samarbetar med