PocketCard
    PocketCard 1-4 Böcker
    PocketCard Egen Design
    Utbud av pocketböcker
    Topplistan
    Utgivningsdagar
  Tilläggstjänster
    Printservice
    Egen webbsida
    Förslag på hälsning
    Packning & post
  Onlinetjänster
    Sök ditt paket
    Lös in ditt kort
    Frågor och svar
  Övrigt
    Om PocketCard
    Samarbetspartners
    Hur sker leverans
    Nyheter
 
2012-02-21

Viskleken nu i pocket!


Förra årets bästa kriminalroman, Arne Dahls Viskleken, finns nu i pocket!

Arne Dahl har sedan debuten 1998 skrivit elva böcker i sviten om "Rikskriminalens specialenhet för våldsbrott av internationell art”, mer känd som A-gruppen. Nu kommer hans senaste deckare, Viskleken, i pocket. Det är den första boken i en planerad serie om fyra, om den sameuropeiska polisstyrkan Opcop, där några medlemmar av den gamla A-gruppen ingår. Viskleken utsågs till Årets bästa svenska kriminalroman 2011 av Svenska Deckarakademien.

I Sverige har Arne Dahl en stor läsekrets och har av kritikerna höjts till skyarna. Många har beskrivit honom som den bästa kriminalförfattaren i Sverige idag, men han har också rönt stora framgångar utomlands. Arne Dahls böcker är översatta till fler än 20 språk. Nyligen blev det dessutom klart att hans två första böcker om A-gruppen kommer komma ut i Storbritannien.

Tittarsuccé för Misterioso
De första fem böckerna om A-gruppen har filmatiserats och blivit en succé. I mellandagarna visades Misterioso på SVT i två långfilmslånga avsnitt som båda blev en stor tittarframgång. Under våren släpps dessutom de övriga fyra filmerna om A-gruppen på DVD. Samtliga filmer kommer att visas på SVT under hösten 2012. Trailern för serien kan du se nedan.

se fler nyheter »»


Lös in ditt PocketCard här!
Skriv in kortnumret som finns på ditt PocketCard i fältet nedan.


Osäker? Klicka här
Se vårt utbud av böcker här


PocketCard samarbetar med