PocketCard
    PocketCard 1-4 Böcker
    PocketCard Egen Design
    Utbud av pocketböcker
    Topplistan
    Utgivningsdagar
  Tilläggstjänster
    Printservice
    Egen webbsida
    Förslag på hälsning
    Packning & post
  Onlinetjänster
    Sök ditt paket
    Lös in ditt kort
    Frågor och svar
  Övrigt
    Om PocketCard
    Samarbetspartners
    Hur sker leverans
    Nyheter
 
2011-05-24

Anders Fager sprider skräck


Anders Fager sprider skräcklitteraturen vidare. Både på bloggen Svensk skräcklitteratur och på Boktipset.

Boktipset låtit Månpockets egen skräckkung Anders Fager möta drottningen av skräck Caroline L Jensen. Det blev ett samtal om giftspindlar, svartklubbar i Malmö och alternativkultur i New Orleans.
Intervjun hittar du här>>
http://www.boktipset.se/blogg/boktipset

För dig som inte kan få nog av skräck driver Anders Fager och Caroline L Jensen tillsammans med sex andra skräckförfattare bloggen Svensk skräcklitteratur. Där bjuds det på noveller, intressanta debattinlägg och en och annan tväling.
Bloggen hittar du här>>
http://svenskskrack.blogspot.com/

Anders Fager är aktuell med Svenska kulter som kom ut på Månpocket i höstas. Caroline L Jensen är aktuell med Vargsläkte som är den första svenska varulvsromanen.


Svenska kulter
Anders Fager

En samling noveller om de fasor som vandrar mitt ibland oss.

Hon har mossa i håret. Hon är vacker som en gudinna. Hon är Getens syster. Snaran och hyndan och det som växer i mörkret. Hon är häxan som tämjer Budbäraren från det svarta bortom. Hon är ropet i skogen som lockar flickorna att dansa. Hon är Anna Lundman från Parkstaden i Borås. Hon är nitton på väg mot tiotusen. Hon är nyckeln till främmande eoner.

Svenska kulter är en samling noveller om de fasor som vandrar mitt ibland oss. Om andra världar, dolda mitt bland oss lyckligt ovetande. Världar med andra regler, andra härskare och andra gudar.

Vem, eller vad är det skolflickorna träffar vid den gamla dansbanan? Det gamla paret som promenerar i parken, vad viskar de om? Vad är det de planerar? Dina grannar i förorten, är de ens riktigt mänskliga? Vad kan kulterna erbjuda en konstnärinna som vill ha mer än 15 minuter i rampljuset? Kan de göra henne odödlig?"Sällan har jag stött på en debutant med så mycket att säga, så mycket att diskutera och leka med./.../ Över huvud taget har Anders Fager öra för de mest skilda av svenska subkulturer - alltifrån tjejsnacket i olika bussar på väg mot megadiskot i de småländska skogarna, till konsteliten i Stockholms innerstad. Fager färdas genom klasser och befolkningsskikt utan att tveka på handen." DN

"Detta är Anders Fagers debut, och en mycket lovande sådan, dessutom en bok som känns skriven av en mogen författare." Dast Magazine

"Här finns och tillgodoses skräckens mest basala element - att skrämmas och bli skrämd - men här finns också något högre syftande, ett konsekvent tänkande, vassa samhällsskildringar, som får mig att tro att vi bara sett början." Bokhora.sese fler nyheter »»


Lös in ditt PocketCard här!
Skriv in kortnumret som finns på ditt PocketCard i fältet nedan.


Osäker? Klicka här
Se vårt utbud av böcker här


PocketCard samarbetar med