PocketCard
    PocketCard 1-4 Böcker
    PocketCard Egen Design
    Utbud av pocketböcker
    Topplistan
    Utgivningsdagar
  Tilläggstjänster
    Printservice
    Egen webbsida
    Förslag på hälsning
    Packning & post
  Onlinetjänster
    Sök ditt paket
    Lös in ditt kort
    Frågor och svar
  Övrigt
    Om PocketCard
    Samarbetspartners
    Hur sker leverans
    Nyheter
 
2010-09-17

Oktobertips - Den förspillda vakan


Den förspillda vakan är oktobers bokcirkeltips!

Nadeem Aslam har fått stor uppmärksamhet för sin roman Den förspillda vakan . Månpocket tipsar om Den förspillda vakan som oktobers bokcirkeltips

Nadeem Aslam
Nadeem Aslam föddes 1966 i Pakistan. Han började tidigt att skriva och fick som trettonåring sitt första alster, en novell, publicerad i en pakistansk tidning. Två år senare flydde han med sin familj undan regimen till England, där de bosatte sig i Huddersfield i västra Yorkshire.
Nadeem Aslam studerade biokemi vid Manchester University, men hoppade av efter tre år för att skriva på heltid. Hans prisbelönta debutroman, Season of the Rainbirds, kom ut i England 1993. Kartor för vilsna älskande är hans andra roman och den första på svenska. Den nominerades till Bookerpriset 2004.
Nadeem Aslam är för närvarande bosatt i London.

Den förspillda vakan
Nadeem Aslam

En självlysande roman som tränger djupt in i ett land och dess kultur. Succéförfattaren bakom Kartor för vilsna älskande.

Lara kommer från Ryssland till Afghanistan för att leta efter sin försvunne bror som deserterade från den sovjetiska invasionsarmén drygt tjugo år tidigare.

Hon besöker den engelske läkaren Marcus Caldwell, en sjuttioårig änkling. Marcus dotter Zameen har känt Laras bror och hon kan kanske veta vart han har tagit vägen.

Men Zameen är död. Lara stannar ändå kvar hos Marcus, och under de följande dagarna kommer det fler gäster, bland andra den före detta CIA-agenten David Town.

Lara och David förälskar sig i varandra. De får så småningom veta att Laras bror har avrättats av en av de många krigsherrar som styr landet. Utan minsta förvarning drabbas de så av en katastrof …se fler nyheter »»


Lös in ditt PocketCard här!
Skriv in kortnumret som finns på ditt PocketCard i fältet nedan.


Osäker? Klicka här
Se vårt utbud av böcker här


PocketCard samarbetar med